Advanced Nutrients Kweekschema

Advanced Nutrients is een Canadees merk opgericht in 1999 door de boer Grote Mik. Volgens de legende was er een tijd dat de meerderheid van de grote spelers in de industrie probeerden afstand te nemen van de waarheid door te beweren dat hun meststoffen meer bedoeld waren voor het telen van tomaten en niet eens in een tuin of kweekruimte stonden met een van hun klanten onderscheidde een man zich van de massa, zij aan zij met zijn collega-telers, de waarheid omarmd en het gordijn opende om de goede en slechte kant van binnen- en buitenkweek bloot te leggen, bij dezelfde gelegenheid innoverend zoals marihuana is geweest nu al meer dan vier decennia gegroeid. 

Advanced Nutrients wordt door de meesten overwogen telers als het beste merk kunstmest, zowel in termen van opbrengst als kwaliteit van het eindproduct. Het is ook het gemakkelijkst te beheren omdat de planten bovendien door het gebruik in het algemeen minder verzorging nodig hebben.

Beginner Grow Micro Bloom Kweekschema

Calendrier de culture Advanced Nutrients pour débutant
Hier is de teeltkalender gebaseerd op a lichtcyclus voor planten gefeminiseerd, voor automaten zal het nodig zijn om de hoeveelheid te doseren mest iets te verminderen. Op het eerste gezicht zou je denken dat er een enorm scala aan meststoffen is om in elk te doen water geven, maar wacht tot je de deskundige kweekkalender ziet om erachter te komen.
Even ter informatie, u bent niet verplicht om alle aangegeven meststoffen op de kweekschema's te zetten omdat de prijzen voor een compleet assortiment vrij hoog zijn.
Als uw budget ooit krap is, kunt u al cultiveren met de nodige basismeststoffen PH Perfect Grow Micro en Bloom, voor de wortelstimulator die je hebt Voodoo Juice, dan in bloeien je gaat de stimulator gebruiken Big Bud om de te promoten opbrengst, en je zult eindigen met Overdrive. Voor het spoelen kunt u ofwel Flawless Finish, of je kunt ook zonder.

Expert Grow Micro Bloom Kweekschema

Calendrier de culture Advanced Nutrients Grow Micro Bloom pour growers expert
Zoals je kunt zien aan de expert kweektafel is het geen kwestie van een lichte hand hebben, je hebt alle meststoffen van het beginners kweekschema al en voor de meststoffen die je moet toevoegen hangt het af van je verwachtingen, bijvoorbeeld voor de wortels die je zal Voodoo Juice gebruiken, Tarantula en Piranha gecombineerd om maximale vitaliteit aan het wortelstelsel te geven, in bloei word je getrakteerd op een cocktail met onder andere Bud Factor X, Big Bud, Rhino Skin, Bud Ignitor Bud Candy enzovoort.
Wat zeker is, is dat we met het volledige assortiment honkbalknuppels als knoppen krijgen.

Om een reactie te schrijven

Winkel nu

U kunt dit element gebruiken om een offerte, inhoud...